Terveys- ja koulutustoimikunta pyytää huomioimaan, että kaikilla rabies-rokotuksilla ei ole automaattisesti 21 vrk varoaikaa ensimmäisen rokotuksen yhteydessä. Varoajat vaihtelevat rokotteissa 14-30 vrk välillä.

Luettelona Suomessa käytössä olevat rabies-rokotteet ja valmistajan niille ilmoittamat varoajat:
Versiguard Rabies 14-21 vrk
Rabisin vet 21 vrk
Purevax Rabies 28 vrk
Nobivac Rabies 30 vrk

Kirjattu varoaika koskee lähinnä matkustamista, mutta varoajat on huomioitava myös kotimaisissa näyttelyissä. Mikäli eläinlääkäri on kirjannut rokotustodistukseen tästä poikkeavan varoajan, rokotus on voimassa eläinlääkärin merkinnän mukaisesti. Vaikka rabiesta ei kotimaan näyttelyihin vaadita, kissa ei voi osallistua näyttelyyn, jos sillä on varoajaltaan liian tuore rabiesrokote. Eri maissa varoajat voivat myös vaihdella, vaikka kyse olisikin samoista rokotteista. Uusintarokotuksesta tulee aina 21 vrk varoaika, jos aikaisempi rabiesrokotus on mennyt vanhaksi. Mikäli uusintarokotus annetaan vanhan voimassaolon aikana, rokotuksesta ei tule varoaikaa.

Kolmoisrokotteella (kissaflunssat ja kissarutto) tulee aina 14 vrk varoaika näyttelyiden suhteen, oli edellinen rokotus voimassa rokotushetkellä tai ei. Matkustamiseen kolmoisrokotuksella ei ole vaikutusta.